Kööki

Kööki eli Bouliksen keittiö tarjoaa monipuolisen aamiaisen, lounaan, välipalat, jälkiruoat, boulisalaatit sekä syntisen hyvät grilliruoat. Heinäkuussa Bouliksen aamiainen ja lounas ovat kesätauolla, mutta Grilli-keittiömme palvelee läpi kesän! Huomioithan, että viimeiset tilaukset otetaan vastaan puoli tuntia ennen grillin sulkeutumista.

 

Erikoisruokavaliot

Valmistamme ruoat aina lähtökohtaisesti laktoosittomina. Lounas on myös pääosin gluteeniton.

Smoothiet (L, G) | Take away -lounasboulit (G, tilatessa M)   | Täytetyt leivät (L, tilattaessa G ja M) | Pullat (L) |

Lounas

Haluamme tarjota asiakkaillemme lounasta, josta saa energiaa loppupäivän aherruksiin – ei hiilariähkyä ja iltapäiväkoomaa.

Lounaassa yhdistyvät kotimaiset ja paikalliset maut eksoottisilla sävyillä.

Lounaspöydästä voit itse rakentaa oman lounaan raikkaista ja monipuolisista raaka-aineista omien mieltymystesi mukaan. Lounaspöydästä löydät päivittäin kasviksia sekä proteiinin ja hiilihydraatin lähteitä.

Grilli

Bouliksen Köökin herkulliset ilta- ja viikonloppuruoat löytyvät Grilli-menusta. Viimeiset tilaukset otetaan vastaan puoli tuntia ennen grillin sulkeutumista. Grillistä löydät mm. suositut Mäiskepotut ja Bollerot.

 

Grillimenu

Vitriinituotteet

Helpota arkeasi: Nappaa Bouliksen vitriinistä mukaan tuoreena valmiiksi koottu salaattibouli,  smoothie, täytetty wrap tai leipä!

Aamiainen

Tarjoilemme Boulismaisen raikkaan ja täyttävän aamiaisen (11,90 €) joka arkiaamu klo 7-9 välillä. Lämpimästi tervetuloa käynnistämään päivä maistuvan aamiaisen äärellä, viihtyisässä miljöössämme!

Voit ottaa aamiaisen myös take awayna mukaasi!

Ruokafilosofia

Bouliksen ruokafilosofia kiteytyy yksinkertaiseen ajatukseen;
Puhtaat ja terveelliset ainekset laadukkaasti valmistettuna. Raaka-aineet ovat pääosassa.
Haluamme murtaa käsitystä siitä, että terveellinen ruoka ei olisi maukasta tai täyttävää.