Boulis

Boulis on yhdistelmä keilausta, hyvää ruokaa ja juomaa.


Yritystarina

Yrittäjät

Boulis on oululaisvetoinen keilaravintola, jossa yrittäjinä toimivat kaverukset Riku, Marisa ja Joonas.

Liikunta- ja kuntoutusalalla vaikuttavan Easymoven yrittäjät Riku ja Marisa olivat jo pidempään pohtineet, miten vahvistaa kasvussa olevien työhyvinvointipalveluidensa kehittymistä. Kun mahdollisuus keilahallin ja ravintolan yhdistämisestä avautui, he tiesivät olevansa oikean ratkaisun äärellä. Tarvittiin vain ulkopuolista vankkaa osaamista ja kokemusta ravintolamaailman pyörittämisestä. 

Samoihin aikoihin Joonas muutti takaisin synnyinpaikkaansa Ouluun, kierrettyään vuosikaudet ympäri Suomea ravintoloita kehittäen ja johtaen. 

Vanhat kiekkokaverukset Riku ja Joonas istahtivat wingsien ja oluiden ääreen eräänä kohtalokkaana kevätiltana, jolloin Rikulla kyti suunnitelma keilahallin ja ravintolan yhdistämisestä ja Joonas etsi uusia työhaasteita. 

Ja niinhän siinä sitten kävi, että kolmikon arvomaailma ja visiot kohtasivat yhteen niin perustavanlaatuisesti, että päätettiin paiskata kättä. Niin syntyi Boulis. 

Konsepti

“Boulis tarjoaa asiakkailleen rennon ilmapiirin ja yhdessäoloon kutsuvan miljöön.”

Tämä arvo edellä lähdimme rakentamaan Boulista vieraanvaraiseksi paikaksi, joka on tehty yhdessäololle ja elämyksille 

Kööki eli ruokapalvelumme on koostettu terveellisten ja monipuolisten raaka-aineiden ympärille. Haluamme tarjota asiakkaillemme lounasta, josta saa energiaa loppupäivän aherruksiin – ei hiilariähkyä ja iltapäiväkoomaa. 

Kuppi ja Keilaus puolestaan kutsuvat ystäviä viettämään aikaa yhdessä keilauksen, hyvän kahvin tai vaikkapa viinilasillisen äärellä.