REKRY: Kokki ja Ravintolatyöntekijä

Boulis etsii riveihinsä kokkia ja ravintola-/keilatyöntekijää.

Boulis on elokuussa 2021 Kempeleeseen avattu raikas keilaravintola, jossa voi viihtyä hyvien hetkien ja makujen äärellä. Arkisin tarjoamme lounaan ja iltaisin sekä viikonloppuisin keilausta ja grilliruokaa yhdistettynä kahvilamaisiin baaripalveluihin.

Meillä on nyt 2 rekryä päällä, olisitko sinä etsimämme henkilö jompaan kumpaan positioon?

 

KOKKI

Etsimme tiimiimme osa-aikaista kokkia. Bouliksen kokkina pääset osaksi ruokatuotekehitystämme ja tukenasi toimii keittiön osaava tiimi. Päivittäinen työsi muodostuu lounasruoan lisäksi muiden ruokatuotteiden valmistelusta sekä varastonhallinnasta.

Tarjolla siis osa-aikainen työpaikka, liikkumista ja palautumista tukevat työsuhde-edut sekä mahdollisuus vaikuttaa työhösi.

Edellytämme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, kattavaa raaka-ainetuntemusta ja kykyä käyttää erilaisia ruoanvalmistustekniikoita. Sinulla on kyky hallita kokonaisuuksia ja hyvä paineensietokyky ja olet positiivinen tiimipelaaja.

Mikäli koit piston sydämessä ja tunnet olevasi valmis haasteeseen, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV.

Työt alkaa sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

 

KEILA- / RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ

Etsimme tiimiimme salin puolen energistä tekijää. Työ on osa-aikainen (joustavasti). Arvostamme positiivisuutta, hyvää otetta asiakaspalvelutilanteissa sekä tiimityöskentelytaitoja.

Kokemus tai luontainen kiinnostus keilausta kohtaan ja ymmärrys teknisistä laitteista auttaa sinua menestymään työtehtävässä.

Sinulla olisi hyvä olla hygieniapassi sekä anniskelupassi jo valmiiksi hankittuna.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja edetä roolissasi, sekä loistavat liikkumista ja palautumista tukevat työsuhde-edut.

Mikäli tunnet olevasi valmis haasteeseen, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV.

Työt alkaa sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

 

 

Lisätietoja:
Ravintolapäällikkö

Mikko Pernu

mikko.pernu@boulis.fi

Boulis on paikka, jonne ystävät voivat tulla maukkaiden ja raikkaiden makujen äärelle ja pitämään hauskaa. Henkilökunnastamme huokuu hyvä henki, vieraanvaraisuus ja asiakaslähtöisyys.

Muita uutisia