Rekry: Keittiöpäällikkö ja keila-/ravintolatyöntekijä

Toimintamme kasvaa ja etsimme nyt lisää osaajia tiimiimme!

Boulis on elokuussa Kempeleeseen avattu raikas keilaravintola, jossa voi viihtyä hyvien hetkien ja makujen äärellä. Arkisin tarjoamme lounaan ja iltaisin sekä viikonloppuisin keilausta yhdistettynä kahvilamaisiin baaripalveluihin.

 

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ

Etsimme tiimiimme keittiöpäällikköä. Keittiöpäällikkönä pääset osaksi ruokatuotekehitystämme ja tukenasi toimii operatiivinen johtaja. Päivittäinen työsi muodostuu lounasruoan lisäksi muiden ruokatuotteiden valmistelusta sekä varastonhallinnasta.

Tarjolla siis täysaikainen päivätyö, liikkumista ja palautumista tukevat työsuhde-edut sekä mahdollisuus vaikuttaa työhösi.

Edellytämme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, kattavaa raaka-ainetuntemusta ja kykyä käyttää erilaisia ruoanvalmistustekniikoita. Sinulla on kyky hallita kokonaisuuksia ja hyvä paineensietokyky ja olet positiivinen tiimipelaaja.

Mikäli koit piston sydämessä ja tunnet olevasi valmis haasteeseen, lähetä vapaamuotoinen hakemus suosituksineen sekä palkkatoiveen kera.

Työt alkaa sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

 

KEILA- / RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ

Etsimme tiimiimme salin puolen energistä tekijää. Työ on osa-aikainen (joustavasti). Arvostamme positiivisuutta, hyvää otetta asiakaspalvelutilanteissa sekä tiimityöskentelytaitoja.

Kokemus tai luontainen kiinnostus keilausta kohtaan ja ymmärrys teknisistä laitteista auttaa sinua menestymään työtehtävässä.

Työssä tarvitset hygieniapassia sekä anniskeluvastaavan pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja edetä roolissasi, sekä loistavat liikkumista ja palautumista tukevat työsuhde-edut.

Mikäli tunnet olevasi valmis haasteeseen, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV.

Työt alkaa sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:
Joonas Soini
Joonas.soini@boulis.fi

Boulis on paikka, jonne ystävät voivat tulla maukkaiden ja raikkaiden makujen äärelle ja pitämään hauskaa. Henkilökunnastamme huokuu hyvä henki, vieraanvaraisuus ja asiakaslähtöisyys.

Muita uutisia