Grilli uudistui!
Bouliksen kiitelty Grillilista uudistui grillikelien kunniaksi. Kuumimpina uutuuksina Juustoburgeri, Crispy Chicken sekä Karamellipossu!
Bouliksen ilta- ja viikonloppuasiakkaita varten suunniteltu Grillimenu koki upean uudistuksen.
Keittiön vuoromestari Tuomas Hietala sekä keittiöpäällikkö Juha Aalto ovat loihtineet raikkaan uuden Grillilistan, jossa yhdistyy hyvinkin perinteiset grilliherkut tyylikkäiden aasialaisten makujen kanssa. Taiteilijakaksikko kehuu vuolaasti listan antimia ja kertovat insipiroituneensa listan suunnittelussa nimenomaan aasialaisesta keittiöstä.
Mäiskepotut, eli ladatut ranskalaiset saivat uuden Karamellipossun kylkeen. Tämä hittiruoka tuo makean, suolaisen ja kevyesti tulisen possun, yltäkylläiseen ranskalaisannokseen. Nälkä tästä ei jää.
Bollerot kokivat suurimman uudistuksen kun, juustoburgeri saapui taloon. Myös herkullinen Crispy Chicken löytyy Bollero-versiona.Grillimenu löytyy kokonaisuudestaan täältä:
Grilli on kuumana aina arkisin klo 15-20:30, perjantaisin 15-23:30 ja lauantaisin koko päivän eli 12-23:30.