Grilli tuli taloon

Bouliksen Köökin herkulliset ilta- ja viikonloppuruoat löytyvät Grilli-menusta. Grilli on kuumana aina arkisin klo 15-20:30, perjantaisin 15-23:30 ja lauantaisin koko päivän eli 12-23:30.

Bouliksen ilta- ja viikonloppuasiakkaita varten suunniteltu Grillimenu tarjoaa herkkuja moneen makuun. Myös suositut Boulisalaatit saivat uuden tulokkaan.

Keittiöpäällikkö Juha Aalto kertoo tyytyväisenä uuden listan tuotteista: “valmistamme raaka-aineet itse paikan päällä aivan Bollerosämpylästä alkaen. Myös laatu ja paikallisuus on huomioitu raaka-ainevalinnoissa” 

Mäiskepottujen, eli ladattujen peruna-annosten kastikkeista esimerkiksi chilihillo on saavuttanut suuren suosion.

Boulisalaatit sisältävät mm. paikallista Tuohinon kauraa, joka onkin osoittaunut monikäyttöiseksi raaka-aineeksi Bouliksen keittiössä. Boulisaatteihin uutuutena on tullut härkäbouli, jonka kotimaista ylikypsää häränrintaa maustaa mm. soijaseesamdressinki.

Grillimenu löytyy kokonaisuudestaan täältä:

Grillimenu

Muita uutisia